четверг, 17 января 2019 г.

Сновщина у снігах


Цьогорічна зимонька по-справжньому обдарувала наш район заметами і кучугурами. І небо продовжує посипати будинки і дороги, зовсім не враховуючи людські клопоти, відсутність достатньої кількості снігоочисної техніки, комунальників.

Тим часом проблеми у цьому напрямку просто-таки  вилізають на поверхню, стають нестерпними і болючими.  Від Камки до Клюсів дороги зовсім нечищені (станом на 16 січня), туди навіть не доїжджають шкільні автобуси. Та що там шкільні? Навіть із автовокзалу, що донедавна функціонував, у вівторок люди пхали величенький «Богдан» вручну. «Кашею» він не міг рушити з місця.
Подібну ситуацію на власній шкірі пережила журналістська бригада,  торуючи шлях у напрямку Чепельова і Сновського. Наш водій ледь відкопався з-під снігу, та й то за допомогою місцевих жителів.
Словом, наразі нікому не солодко. Ні у місті, ні в селах. Хоч чоловіки з лопатами працюють на повну котушку. І техніка задіяна. І керівники сільгосппідприємств. Григорій Божок усім плече підставляє. У мерії цьому питанню – непідробна увага. Наче все і робиться, але чогось не вистачає. Не вистачає і все.
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий