пятница, 24 мая 2013 г.

«Браво!» – Щорс

Другий рік поспіль з метою активізації творчих здібностей особистості та популяризації народних інструментів в м.Семенівка Чернігівської області проводився Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж» і вдруге викладачі та учні Щорської ДМШ ім.Н.Г. Рахліна перемогли на цьому конкурсі.
У 2013 році лауреатами стали: квінтет народних інструментів в складі викладачів Т.І. Гребенюк, С.Г. Кузьменко, Л.П. Омеляненко, Р.В. Мартинович, К.І. Чумак – ІІ місце та Срібний диплом, дитячий ансамбль баяністів (керівник С.Г.Кузьменко) – ІІІ місце – Бронзовий диплом. Ансамбль гітаристів «Унісон» (керівник Л.П. Омеляненко) отримав Диплом за участь. Конкурс проводився у номінації: баян, акордеон, сопілка, струнні інструменти, ансамблі. Директор конкурсу – Володимир Гранлісович Дорохін - заслужений артист України, доцент Ніжинського державного університету ім.Миколи Гоголя, а в складі журі – відомі на Україні люди – заслужені працівники культури, лауреати Міжнародних конкурсів, почесні працівники з міст Чернігова, Ніжина, Києва, міст Рязань та Стародуб Російської Федерації. Після закінчення конкурсних прослуховувань учасники побували на концерті лауреата Міжнародних конкурсів Олега Бойка (гітара) та народного артиста України Сергія Гринченка (баян) – членів журі конкурсу.
Весь день провели в Семенівці наші колеги та їх вихованці. Приїхали додому пізно ввечері – втомлені, але дуже задоволені. Тільки нашому викладацькому колективу зал кричав «Браво!», а це - дорого коштує.
Хочу висловити подяку всім батькам учнів-учасників за допомогу для поїздки на конкурс, а також – відділу освіти РДА – за транспорт та розуміння.
О.СВИСТУНОВА, директор Щорської
ДМШ ім.Н.Г.Рахліна

Комментариев нет:

Отправить комментарий