понедельник, 20 мая 2013 г.

Великдень об’єднав вихованців інтернату

На Великдень родина має бути разом. Якщо вона існує. На жаль, близько 50 дітей Щорської школи-інтернату це велике християнське свято мусили провести не в рідних домівках, а в стінах закладу.

Їхні наставники зробили все, щоб створити вихованцям теплу домашню атмосферу. Напередодні Пасхи зайнялись виготовленням писанок. Розписували їх у стилі різних регіонів України, застосовували техніку квілінгу, обвивали стрічками. Потім прикрасили писанками (з яєць попередньо видмухали вміст) Великодню гілочку. В програму свята органічно вписався захід «Так натхненно дзвонять Великодні дзвони», і жодна дитина не відчула себе на ньому самотньою чи обділеною.
Пасхальне дерево в гімназії


Семикласниці та восьмикласниці гімназії, що відвідують гурток «Азбука домашнього господарства», разом зі своїм керівником Оксаною Макаренко виготовляли до Велокодня різноманітні писанки. Напередодні свята хлопці-однокласники прикрасили ними шовковицю у гімназійному дворі. Вийшло справжнє Пасхальне дерево.
Цікаво, що ідея прикрашати дерева в місті Великоднею символікою належить учителям гімназії. Минулого року вони зробили це у дворі Свято-Миколаївського храму.
Фото Надії ЧУЛІНДИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий