воскресенье, 12 мая 2013 г.

СПОРТИВНІ НОВИНИ

Міні-футбол
На початку травня у доволі стислий проміжок часу (1 і 4 числа) відбулися два тури чемпіонату району. На жаль, команда вищого профучилища не вийшла на обидва матчі, тож їй зарахували технічні поразки з рахунками 0 : 3 (проти «Депо» і «Тайму»).
Стосовно решти ігор, то лідери лише підтвердили своє реноме. «Тайм» розгромив «Освіту» - 5 : 0, «Снов» теж переконливо здолав освітян (5 : 1) і перемогла «Енергетика» - 2 : 1. «Колійник» мінімально здолав «Тур’ю» - 1 : 0, але по-серйозному програв «Депо» - 1 : 5. Енергетики ж відзначилися успіхом у зустрічі з тур’янцями – 5 : 0.
Юнацький футбол
Черговий тур першості області серед ДЮСШ щорсівчани провели на виїзді в Городні. Вихованці старшої групи програли з рахунком 1 : 5, молодші ж розійшлися з суперниками внічию ( 0 : 0). Також нещодавно Мена стала місцем проведення ігор півфінального етапу турніру на призи клубу «Шкіряний м’яч». Представники Щорса, поступившись конкурентам з Чернігова та Коропа, вибули зі змагань.
Шашки
За інформацією голови райради ФСТ «Колос» С.М. Сенченка, з нагоди 90-річчя утворення Щорського району було проведено турнір з шашок. За шашківниці сіли десять любителів цієї гри. У підсумку перше місце посів Е.Ахмедов, друге – О.Жерденко, третє – В.Сизьомов.

Комментариев нет:

Отправить комментарий