понедельник, 31 июля 2017 г.

Бути елегантним та вишуканим так просто!


Кожна жінка прагне виглядати стильно та красиво. Зараз це не дуже складно, адже і телебачення, і модні глянці дають корисні поради щодо стилю. Але почуття власного смаку має бути на першому місці.

Як на мене, всім модницям міста слід побувати в магазині-салоні «Le Grand». Відкрився він порівняно недавно, на початку липня відсвяткував своє 4-річчя. Власниця Анна Гордійко, за професією вчитель англійської мови, з самого малечку була привчена до гарного та модного одягу.  Разом зі своїм чоловіком Вадимом Гордійком вирішила створити власний бізнес та навіть розробила свій проект будівлі. Чоловік, маючи золоті руки, все – від фундаменту до даху зробив самостійно. Анна Євгеніївна сама підбирає одяг, співпрацює як з українськими, так і з закордонними постачальниками.
« Le Grand» - магазин-салон стильного та вишуканого одягу. Тут можуть одягатися як молодь, так і люди старшого віку. Але, напевно, найголовніше для будь-якого закладу - це обслуговування. А тут воно таки на вищому рівні! Сприяє цьому Ольга Петрівна Мудрицька, мама нашої героїні, яка завжди з усмішкою на обличчі зустрічає кожного клієнта, допомагає підібрати гармонійний та унікальний образ.
Отож, якщо ви прагнете елегантності, краси та вишуканості, можете сміливо відвідувати даний заклад.
Тетяна ЛИТВИН
Фото з архіву сім’ї Гордійко

Комментариев нет:

Отправить комментарий