пятница, 13 июля 2018 г.

Президент Петро Порошенко виступив проти скорочення відділень «Укрпошти» в сільській місцевості

Петро Порошенко закликав міністра соціальної політики Андрія Реву і міністра інфраструктури Володимира Омеляна знайти «компроміс», а до тих пір система виплати пенсій працюватиме в звичному для населення режимі. Президент України Петро Порошенко заявив, що виступає категорично проти скорочення Національним оператором поштового зв’язку «Укрпошта» відділень у сільській місцевості, а також наміру припинити надання послуги з виплати пенсій через відділення оператора.
Про це глава держави повідомив на своїй сторінці в Facebook за підсумками зустрічі з міністром соціальної політики Андрієм Ревою, міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, генеральним директором «Укрпошти» Ігорем Смілянським і головою правління Пенсійного фонду Олексієм Зарудним.
«Підтримую обурення жителів сільської місцевості заявою «Укрпошти» про скорочення відділень у селах і намір припинити виплату пенсій. Вважаю це категорично неприйнятним!», - написав глава держави. За його словами, державні підприємства повинні виконувати певні соціальні функції. «Я охоче підтримаю будь-які ініціативи, які підвищують ефективність діяльності державних підприємств, але вважаю категорично неприйнятним, коли вони виймають останні копійки з кишені пенсіонера», - підкреслив глава держави. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий