понедельник, 3 декабря 2012 г.

До 80-річчя утворення Чернігівської області

23 листопада в обласному центрі пройшли урочисті заходи з нагоди 80-річчя утворення Чернігівської області та 210-ї річниці створення Чернігівської губернії.
Почалися вони з Красної площі, де голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, заступник Міністра культури України Тимофій Кохан, представники адміністрації Президента України та інші гості свята оглянули виставку-ярмарок, презентацію районів і міст області, відвідали містечко майстрів. Склад делегації від Щорсівщини очолювали голови райдержадміністрації та райради Олександр Грабовський й Іван Орда.
Після цього в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відбулися урочисті збори та святковий концерт. На святі були присутні нинішні та колишні керівники міста і області, видатні люди Чернігівщини, депутати, інші почесні гості.
Зі сцени були зачитані привітання жителям області, які з нагоди свята надіслали Президент України Віктор Янукович, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та Прем’єр-міністр України Микола Азаров.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.Після урочистої частини відбувся святковий концерт.
Фото Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий