понедельник, 17 декабря 2012 г.

Зима прийшла

майже за розкладом – 3 грудня. Невеличкий мороз і снігова завірюха навідалися до нас ще у понеділок.
Мешканці районного центру зустріли негоду зі змішаними почуттями. З одного боку, чимало людей зраділо через початок дійсно зимової пори року – з іскристим сніжком та дзвінким повітрям, але з іншого – комунальним службам додалося роботи з розчистки вулиць. З вівторка у Щорсі до справи стала техніка. Від снігових заметів звільнялися не лише дороги, а й тротуари.
Посипку соляно-піщаною сумішшю вирішили розпочати за тими напрямками, рух якими є найінтенсивнішим. Звісна річ, природа каверзує трохи – то потепління коротке нашле, то підморозить, внаслідок чого не лише ноги пішохода, а й колеса машини подекуди ковзають по поверхні. Однак це – зима. Так було давно, тож і надалі, певно, буде. Зрештою, ми ж не в Африці живемо?
До речі
Начальник місцевого відділення ДАІ В.А. Пискун з огляду на погодні умови рекомендує автомобілістам змінити гуму на своїх машинах – з літньої на зимову. Це вбереже від прикрощів у дорозі. А власникам скутерів та мопедів було б непогано залишати свої транспортні засоби у гаражах протягом зимового періоду, адже це - не найкращий час для користування ними.

Комментариев нет:

Отправить комментарий