четверг, 13 декабря 2012 г.

На першому вісімдесятилітті


Ювілейний день Климівської районної газети «Авангард» спершу заплакав дощиком, але потім виглянуло сонечко. Своїми лагідними променями воно зігрівало усіх учасників красивого дійства, присвяченого 80-річчю найтиражнішого (а значить – найулюбленішого!) на Брянщині місцевого видання.


Офіційна його частина проходила у Будинку культури, де зібралися представники інтелігенції міста, численні гості з сусідніх районів, керівники сільськогосподарських і промислових підприємств краю, редактори газет Брянщини, сусідніх районів Білорусії й України, читачі «Авангарду». Усі вони засвідчували свою шану й любов до найближчої газети, були щедрі на подарунки і сюрпризи. Один з них чекав і на нашу районку. Це обласна грамота за вагомий внесок у розбудову добросусідських відносин трьох великих слов’янських народів, яку дуже високо оцінюю і вголос кажу: так, ми свої сили витрачаємо не марно, ми намагаємося наповнювати життя добрим, чистим змістом. Приємно, що це бачать і цінують.
І насамкінець найголовніше. У Климівській газеті я побачила команду, цілісний дружний колектив однодумців на чолі з крилатим душею редактором Валерієм Єременком.
Олена
КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий