понедельник, 11 января 2016 г.

Гороскоп на 2016 рік

Дайте дорогу Дівам, нехай мчать до мети, Стрільці, мерщій на штурм кар’єрних вершин
2016 рік обіцяє багато несподіванок і змін у всіх сферах життя. А щоб не розгубитися і втриматися на плаву, потрібно буде навчитися бачити гарний бік у будь-якій ситуації. Мавпа, хазяйка року, — дуже норовлива і непередбачувана, від неї ніколи не знаєш, чого чекати.
Рік принесе успіх і великі прибутки бізнесменам, торговцям, банкірам, котрі не побояться ризикувати. Нас очікує розквіт науки і швидкий технічних прогрес, сприятливий час для втілення в життя сміливих новаторських ідей. На швидке кар’єрне зростання можуть розраховувати люди з широким кругозором і різнобічними вміннями. Якщо знайти вдале застосування своїм талантам, то можна буде не лише збагатитися, але і прославитися. Багатьом рік принесе різкі зміни в сфері особистого життя. Прекрасний час, аби взяти шлюб. Любовні стосунки будуть бурхливими і дуже романтичними.
ОВЕН. Ви поспішатимете на роботу, як на свято, на службі сприятливий період (до вересня), де матимете можливість насолоджуватися чудовим мікрокліматом у колективі. Умови для праці чудові, робота принесе незрівнянну радість з відповідною винагородою! Моліться на шефа, він вас шануватиме і щедро платитиме. Якщо шукаєте нове місце роботи – неодмінно поталанить. Однак майте на увазі: кар’єрний рух по вертикалі буде обмежений. У другому півріччі одинакам годі холостякувати, пощастить знайти гармонійну половинку. Визначтеся з новими ідеалами і модернізуйте духовний світогляд. Слід вчасно скрізь розплачуватися, аби не накопичувати борги. Зазіхати на чуже, позичати, брати кредити (з червня) категорично протипоказано.
ТЕЛЕЦЬ. Творча самореалізація у розквіті. Розважайтеся, завойовуйте симпатію протилежної статі, у вас має бути час для романтичних експериментів, цікавих пригод. Одруженим слід неодмінно закохатися по-новому у своїх партнерів, продемонструвати приклад лебединої вірності та подружитися з їхніми друзями. З вересня розпочинається фартова смуга на службі, не цурайтеся додаткових повноважень, зарплата буде належною (можна міняти місце роботи). Але майте на увазі, підкоряючись колективним ідеалам, ви «розчиняєтеся» як особистість. У багатьох дружба переросте в кохання. Ключові питання року: бізнес, фінанси, боргові зобов’язання. Ні на кого не розраховуйте, тільки на себе, вчасно сплачуйте борги (моральні, матеріальні).
БЛИЗНЮКИ. З прибутками таланитиме, фінансову мілину ви вже пройшли за минулих півтора року. Сумлінно трудіться, але про посадові амбіції забудьте, це регресивна тема. Двері вашого дому мають бути гостинно відкриті для улюблених та поважних людей. Шануйте родинні традиції, культурну спадщину, поминайте предків. У шлюбних пар період випробувань на міцність союзу триває і є тестом на внутрішню зрілість, готовність жити в подружжі. У другому півріччі виростуть любовні крила, завирують творчі таланти, порадують діти.
РАК. Прийшов час для практичного втілення ідеалів, мрій. Життя прекрасне! Регулярно змінюйте оточення, розширюйте коло знайомств, будьте в курсі всіх новин. Покладайтеся на власні сили, практичний досвід.Шукати далеко покровителів не треба, озирніться довкола, вони – поряд. Беріть ініціативу в руки і знайте: власна думка –благословенна, а до чужих порад менше прислухайтеся. На службі будьте творчим оригіналом, крокуйте в ногу з прогресом, за все підряд (аби заробити) хапатися не слід. Від вас на роботі вимагається не кількість, а якість і тотальна відповідальність. У вересні розпочинається щаслива смуга в сімейному житті. Можливе поповнення в родині, поліпшення житлових умов.
ЛЕВ. Вам слід розвиватися фізично та емоційно, наповнюючи життєве депо енергоресурсами. З фінансами фортунитиме. Борги повернуть. І годі танцювати під дудку чужих запитів, зараз ви сам собі пан, слуга, спонсор! Зараз ви в змозі багато чого купити, окрім любові, на романтичному небосхилі сумно… . У рік Вогняної Мавпи намагайтеся бути щирішими, відкритішими, чеснішими, зніміть звичну для вас маску і насолоджуйтеся життям сповна. На вас чекають насичені любовні стосунки, пов’язані з минулорічними подіями. Сімейні представники знаку відчуватимуть виснаження відносин. На кінець року більшість Левів не впізнають себе і будуть поводитися як авторитарні особистості. Наберіться терпіння, адже Вогняна Мавпа готує для вас ще багато сюрпризів у стосунках з близькими. З вересня доля пестуватиме активних і непосидючих, будьте комунікабельними, радо зав’язуйте стосунки з людьми (там зустрінете покровителів), вчіться новому. Сфера знайомств, ділових контактів – найпродуктивніша.
ДІВА. Ви чарівні, презентабельні, тільки не розтринькайте цей дар на самозвеличення, а модернізуйте свій внутрішній світ. Нині під силу найнепідйомніші проекти, реалізація грандіозних задумів набирає обертів і з тріумфом пронесеться по всіх сферах буття: творчій, фінансовій, сімейній, службовій. Бізнес реорганізується, за що не візьметеся – все розквітатиме. Наступна небесна «халява» очікується через 12 років. Це рік викорінення особистих комплексів, розлучень з тими, хто намагається вас зробити підкаблучником чи маніпулює. Сміливо вчіться робити серйозні кроки і нести за них відповідальність. Друге півріччя порадує прибутками, нарешті розбагатієте і зможете задовольнити всі свої примхи. Березень, вересень – періоди визначальних змін у житті, яким слід підкоритися.
ТЕРЕЗИ. Годі гнути спину, виконувати сторонні забаганки. Тихо працюйте у підпіллі, творіть, релаксуйте. Цього року вдасться змоделювати майбутнє, позбутися страхів, ілюзій, відкрити в собі таланти духівника. З вересня доцільно періодично виходити на арену, дебютувати в різноманітних сферах. У стосунках з близькими іноді виникатимуть конфліктні ситуації, але вони будуть недовготривалими. 2016 рік стане одним з найбільш вдалих періодів для побудови омріяних міцних і взаємних стосунків. Сімейні пари знаку відчуватимуть прилив сил. На одиноких Терезів чекає приємна та довгоочікувана зустріч.
СКОРПІОН. Розширюйте братерське коло, нові знайомства стануть надзвичайно корисними, відкривши двері в щасливе завтра. Ваша місія надзвичайно висока: сприяти культурній, соціальній, духовній модернізації суспільства. В особистому житті орієнтуйтеся на віддану дружбу. Якщо любовна пристрасть охолоне, не біда, вас з партнером зцементують спільні ідеали, і не намагайтеся розпорошувати дорогоцінні ресурси на пошуки романтичних пригод!
СТРІЛЕЦЬ. На професійному небосхилі палатиме щаслива зоря, сприяючи реалізації фахових талантів, які вписуються в запити суспільства. Тут діапазон можливостей широкий, поталанить знайти улюблену творчу роботу, обійняти вищу посаду. Стосунки з авторитетними фігурами зав’язуватимуться легко, сприяючи професійному престижу, матеріальному процвітанню. Скласти протекцію чи замовити добре слово за вас може зовсім стороння впливова персона. В шлюбній сфері (з вересня) висока динаміка, волелюбність братиме гору, втім до розпусти справи не дійдуть, оскільки любов і дружба переплетуться в один клубок і ви зрештою усвідомите, що дружба з благовірними є вища іпостась любові. Березень, вересень – періоди доленосних змін.
КОЗЕРІГ. Будьте в центрі уваги, сяйте харизмою, демонструючи досягнення, таланти, це рік «розкрутки» іміджу і завоювання популярності. Накопичений життєвий досвід трансформується в життєву мудрість, стане фундаментом для нової життєвої філософії. Релігійний світогляд кардинально зміниться на краще, поталанить зустріти духовних наставників, вирішити складні юридичні питання, поступити до ВУЗу, підвищити кваліфікацію, знайти спонсорів, зробити вдалий переїзд. Туристичні поїздки, ознайомлення з чужими культурами мають стати невід’ємною часткою буття. Діліться знаннями (інтелектуальні інвестиції повернуться сторицею). У вересні розпочнеться тріумфальне сходження на кар’єрний олімп, високі посадовці вас пестуватимуть, робота буде в радість, насамперед фортуна обласкає професіоналів, що трудяться за творчим покликанням.
ВОДОЛІЙ. Це рік цілющого психологічного преображення. Приборкайте егоїзм і поставте на п’єдестал чужі інтереси, забувши про власні. Тоді матимете все, що заманеться. Ласий шмат чужих прибутків неодмінно дістанеться вам. Поталанить на спонсорів, очікується фінансовий злет завдяки розквіту сімейного бізнесу, інвестиціям інших людей, допомозі шлюбних та ділових партнерів, дехто отримає спадщину. Давні емоційні рани загояться, зникнуть, на душі стане сонячно, внаслідок чого інтимне життя покращиться. Гаманці партнерів та кредиторів будуть для вас відкритими. Друге півріччя (з вересня) промайне під покровом удачі, очікуйте на приємні подарунки в усіх сферах. Осиротілі серця зрештою знайдуть своє щастя і закружляють у любовному танку.
РИБА. Нині випадає унікальний шанс (буває раз на 12 років) зустріти ідеальну половинку і створити щасливий союз, який буде благословенним, серця битимуться в унісон, життя наповниться спільними захопленнями, інтересами. У шлюбних пар знову наступить медова пора, захололі почуття забуяють весняним цвітом. Ну а коли стосунки прийшли в занепад, це ваша провина, мерщій позбувайтеся від вад, егоцентризму і танцюйте під дудку партнера. Рух кар’єрними сходами вгору обмежений, задовольняйтеся нинішнім статусом і захищайте від впливових конкурентів завойовані раніше ділові позиції. Пропускайте всіх вперед, вчасно давайте задній хід, не нав’язуйте свій світогляд та життєвий ритм іншим. Зараз небезпечно «висовуватися», брати кермо влади у власні руки. Ініціатива буде покарана з фатальними наслідками. У другій половині року пощастить розбагатіти не власними зусиллями, а завдяки щедрим інвестиціям інших людей, «розкуркулюйте» з чистою совістю товстосумів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий