понедельник, 18 января 2016 г.

Футбол

Січень виявився дуже насиченим на різноманітні футбольні події. Ось і 8 та 9 числа у Щорсі тривала відкрита районна першість з футзалу, участь в якій взяли 10 юнацьких команд. (Одна з них виступала поза заліком).
За перемогу змагалися представники нашого району („Щорс-1” і „Щорс-2”), Чернігова („Десна”, „Десна-1”, „Десна-2”), Городні, Ріпок та Києва („Інтер” і ДЮСШ-24). Організатори розподілили футбольні колективи по двох підгрупах. У першій наші спортсмени перемогли представників Ріпок з рахунком 10 : 5, потім – „Десну-1” (15 : 2), і киян з ДЮСШ-24 (8 : 4). Таким чином вони стали володарями І місця (із загальною різницею забитих і пропущених голів 36 : 11), здобувши право грати у фіналі. Натомість у другій підгрупі щорські футболісти посіли ІІІ місце, спочатку вигравши у „Десни-2” (8 : 3) та київського „Інтера” (6 : 2), надалі звівши внічию (2 : 2) матч з городнянцями і посупившись (2 : 6) „Десні”.
У фінальному етапі „Щорс-1” переконливо довів свою перевагу над „Десною” – 6 : 3. У команди „Щорс-2” в підсумку – VI місце першості. (В матчі за V місце вони зіграли внічию – 6 : 6 – з ріпкинцями, але в серії пенальті поступилися суперникам (3 : 4).
Загалом змагання вийшли дуже емоційними, цікавими та представницькими, засвідчивши зрослий рівень місцевого юнацького футболу. Як розповів тренер ДЮСШ О.Кухаренко, кращим гравцем змагань визнано В.Ващенка, лідером серед бомбардирів став А.Лихошерст, а поміж плеймейкерів не було рівних Р.Петренку. Спонсором заходу став підприємець С.Виблов. У церемонії нагородження і вручення призів узяв участь голова райради П.Мірошниченко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий