понедельник, 18 января 2016 г.

Зниклого у грудні чоловіка знайшли мертвим під Новий рік

Нещодавно „Промінь” розповів читачам про зникнення 18 грудня людини – мешканця села Сновське В.М. Кухаренка. І ось під Новий рік надійшла інформація, що цього чоловіка знайдено мертвим у лісі – між містом Щорс та урочищем Горбаха. Коментар стосовно цієї події ми отримали у керівника Щорського відділу прокуратури Олександра Котоноса.


– Ситуація із зникнення громадянина В.М. Кухаренка (1967 р.н.), зважаючи на громадський резонанс, перебувала на контролі в прокуратурі. Правоохоронці організували пошуки цієї людини, вивчався можливий маршрут його повернення з міста (де він працював) у своє село. За домовленістю з керівництвом місцевих підрозділів прикордонної служби вдалося залучити до справи спеціалістів-кінологів зі службовими собаками. За допомогою громадських помічників прочісувалася місцевість, до процесу пошуків приєдналися працівники сусідніх райвідділів поліції. Але конкретних результатів усі ці зусилля не принесли. Виходило, що В.М. Кухаренко зник з території пилорами підприємця П.Тютюнника, залишивши при цьому там деякі особисті речі, а потім його ніхто не бачив.
І ось 31 грудня один мешканець райцентру, коли пішов до міського лісопарку, помітив, як його собака намагається щось розгребти на землі. Підійшовши ближче, побачив труп людини. Інформація про це надійшла правоохоронцям. Під час огляду місця знахідки вони констатували – пошуки зниклого В.М. Кухаренка можна вважати завершеними. На обличчі небіжчика були подряпини. Видимих ознак насильницької смерті при огляді виявлено не було. Тіло доставили в морг. Згодом фахівцем було складено лікарський висновок, що причиною смерті чоловіка стало гостре отруєння алкоголем. Однак для остаточного з’ясування всіх нюансів довелося призначити експертизу. Її результати надійдуть до прокуратури в другій половині січня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий