понедельник, 25 января 2016 г.

Щорсівчани привітали вихованців „Казки”, або Добро робити - ніколи не пізно!

Зимові свята вже позаду, а враження після них залишаться ще надовго. Започаткована „Веселкою” та газетою „Промінь” у 2014 році акція „Різдво у кожен дім” цього року стала різноманітнішою, багатшою на подарунки.








Даний новорічний проект показав, що різдвяний настрій дійсно побував у кожному серці. Не винятком були і вихованці школи-інтернату. Святковий візит до них і завершив хід акції у цьому році. Тож висловлюємо подяку всім щорсівчанам, які були не байдужими та взяли участь у благодійності.
По особливому хочеться згадати педагогічний та учнівський колективи центру дитячої та юнацької творчості „Сонечко”. Попри часове обмеження, зумовлене новорічними святами та канікулами, вони дружно та швидко організувались, передали дітям не тільки багато подарунків, а й яскраві мандаринки. Приємно здивувала участь однієї жительки Щорса - свої вироби вона подарувала прихильникам настінно-декоративного мистецтва. Імені майстриня не назвала...
Чудові різдвяні набори для дівчат зробила місцева рукодільниця Ольга Довбиш. У святковому візиті також брала участь молодь громади „Джерело життя”, яка показала глядачам улюбленого багатьма „Різдвяного колобка”. Дитинством з однолітками не скупилися поділитись Максим і Богдан Цибенки та учень Сновського НВК Владислав. Подаровані ними іграшки принесли дітям усмішки та були влучним додатком до розважальної програми.
Радує, що не всі жителі Щорса у зимовій сплячці - вони знаходять час і можливість ділитись своєю добротою з іншими. З цього робимо висновок - добро робити ніколи не пізно, адже якщо є бажання - то не страшні ніякі перешкоди!
Моє побажання всім читачам „Променя”: нехай 2016 рік принесе кожному більше жвавості, активності, прагнення досягати поставлених цілей та рухатись вперед!
Наталя ГРИГОРОВА, організатор акції „Різдво у кожен дім”
Фото Ігоря ГРИГОРОВА

Комментариев нет:

Отправить комментарий