понедельник, 4 января 2016 г.

Спорт

Легка атлетика
Минулої п’ятниці у місцевій спортшколі відбулася традиційна відкрита першість з легкої атлетики для дітей 2001 р.н. і молодших. У чотирьох вікових групах змагалися більше вісімдесяти представників Щорса, Мени, Конотопа, Бахмача, Борзни і Кролевця. (Програма складалася з бар’єрного бігу, бігу на коротку дистанцію, потрійного стрибка, бігу на витривалість та естафети).
Поміж місцевих легкоатлетів відзначилися: бар’єрний біг – О.Чумак (ІІІ місце), Д.Анищенко (І), В.Грищенко (ІІ), триборство – М.Лахадинов (І місце), О.Чумак (ІІІ), О.Мілевський (І), В.Лебідь (ІІІ), Д.Анищенко (І), В.Грищенко (ІІ). У загальнокомандному заліку наші спортсмени здобули ІІ місце в естафетному забігу.
На церемонії нагородження володарів призових місць міський голова О.Медведьов вручив їм подарунки. (Медалі забезпечила ДЮСШ, грамоти – відділ молоді та спорту райдержадміністрації).
До речі, нещодавно депутат Верховної Ради Анатолій Євлахов передав для відділення легкої атлетики спортшколи десять пар бігового взуття („шиповок”), а для відділення футболу – шість пар бутсів. Тобто рівень спорядження наших юних спортсменів почав поліпшуватися.
Юнацький футбол
З 25 по 27 грудня в Славутичі тривав представницький турнір з міні-футболу серед юнаків віком 16 років і молодших. Вихованці нашої спортшколи взяли участь у цих змаганнях двома віковими групами.
Жеребкуванням команди поділили на дві підгрупи. „Щорс – ДЮСШ-1” (старші) спочатку перемогли „Десну” з Чернігова (9 : 6), потім – „Спартак” зі Славутича (6 : 1). Надалі зіграли внічию (5 : 5) з конотопським „Шахтарем”, а на завершення – розгромили „Юність- 2” з Чернігова – 12 : 2. У підсумку наші хлопці набрали 10 очок і з різницею забитих і пропущених м’ячів 32 : 14 посіли ІІ місце. (Основний конкурент – конотопці – обійшли їх лише завдяки кращій різниці – 33 : 14). У фінальному етапі щорсівчани переграли „КДЮСШ-Славутич” з рахунком 5 : 4 і стали володарями ІІ місця в загальному розіграші.
Натомість у команди „Щорс – ДЮСШ-2” все склалося інакше. Вони поступилися Чернігівській „Юності” – 3 : 5, звели внічию (5 : 5) матч з ФК „Славутич” і програли „ДЮСШ – Конотоп” – 0 : 11. У грі з чернігівською „Юністю-2” за 10 місце їм теж не пощастило – гра завершилася з результатом 2 : 6 не на користь щорських футболістів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий