понедельник, 11 января 2016 г.

Вільна боротьба

26-27 грудня 9 членів спортклубу «Витязь» взяли участь у відкритому всеукраїнському турнірі з вільної боротьби «Крок до Олімпу» серед юнаків та дівчат 2002-2005 рр.н. на призи срібного призера Лондонської Олімпіади (2012 р.) В.Андрійцева, який вже втретє проводився в Малині Житомирської області.



На змагання з’їхалися 238 учасників з різних регіонів України і Молдови.
Після урочистої церемонії відкриття кожен з учасників отримав Новорічні подарунки від Діда Мороза, а далі… Далі були гострі сутички, які продовжувалися майже два дні. Перші два кола двобоїв наші хлопці і дівчата пройшли практично без поразок. У подальшому в кожній ваговій категорії залишились більш підготовлені та досвідчені спортсмени. Тим не менш по двоє наших хлопців та дівчат вибороли право змагатись наступного дня у фіналах.
В результаті фінальних сутичок серед дівчат у ваговій категорії до 30 кг А.Бригінець виборола перше місце, а А.Голова – третє. Складний шлях пройшов до третього місця А.Козик, у ваговій категорії якого були 24 учасники. Р.Коржавін у сутичці за третє місце (вагова категорія до 38 кг) поступився спортсмену із Молдови і посів 4 місце. Всі інші учасники нашої команди розмістились з 5 по 8 місце у своїх категоріях.
Спортивний клуб висловлює вдячність С.Веселому та О.Єременку за вагому допомогу в організації поїздки та С.Бурдюгу - за гарне обслуговування під час поїздки.
А.КОСЕВИЧ, директор СК «Витязь»

Комментариев нет:

Отправить комментарий