воскресенье, 3 января 2016 г.

Хрюшка поїде у Жовідь, а дрова – у Тихоновичі

Минулого четверга, коли проводили підсумкову новорічну лотерею, у приміщенні редакції газети „Промінь” було не проштовхнутися. Подивитися на це цікаве дійство прийшло чимало містян, навіть сільчан, котрі – хто як – сходилися до нас на 10-00.





Крутився барабан, найбільш активні глядачі діставали звідти квитанції, а всі присутні жваво обговорювали імена переможців, їхні адреси проживання і гаряче аплодували. Яскравий посуд, кухлики, скатертини, блузки, сумочки, інші необхідні в господарстві речі – усе це додавало настрою нашим улюбленим читачам. Всього був 61 приз, а бажаючих його отримати – в десятки разів більше. Щоправда на тих, хто не пошкодував часу і опинився на розіграші лотереї, дійсно чекали додаткові сюрпризи: смачний маковий коровай від хлібокомбінату та сертифікати від магазину „Меблі для всіх” зі знижкою у 200 грн (для тих, хто придбає у них меблі на суму, більшу у 2000 грн).
Єдина негативна деталь всього, що відбувалося: мала площа і відсутність мікрофона. Редактор так намагалася голосно вимовляти прізвища переможців, що аж голос втратила. Два дні розмовляє тихо (жарт!). Словом, ми старалися. Ми любимо вас.
Про те, як вручатиметься супер-приз порося, розповімо незабаром. Спасибі за великодушність дорогому В.І. Жолобецькому.
Зі святом, друзі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий