воскресенье, 24 января 2016 г.

Україна єднає патріотів

Маскувальні сітки, теплий одяг, солодощі гімназисти передали батальйону „Чернігів”
Уже з початку нового навчального року діти під керівництвом педагога-організатора Щорської районної гімназії Марини Єрмак виготовили дві маскувальні сітки.
Працювали натхненно, з вірою в те, що ці сітки стануть надійним прикриттям для наших воїнів на сході.
Організували проведення двох благодійних ярмарків, кошти від яких використали на придбання теплого одягу, продуктів харчування, медикаментів, засобів гігієни, солодощів для бійців батальйону «Чернігів». Підготували подарунки для дітей-переселенців, що навчаються в гімназії. А під час акції «Подарунок» до дня Святого Миколая збирали іграшки, книжки, канцелярські товари, які доправили до дитячого будинку Чернігова.
Під час акції «Теплі слова для воїна» створювали новорічні вітальні листівки, які разом із солодощами та виготовленими руками дівчат святковими ялинками «Новою поштою» вирушили на фронт.
Хочеться висловити щиру вдячність учню сьомого класу гімназії Полюшко Олексію та його батькам за активну участь у волонтерському русі. А також адресувати слова подяки О.М.Хасенку за наданий транспорт для доставки допомоги в АТО.
Педагогічний та учнівський колективи гімназії бажають захисникам України бойового духу, здоров’я та терпіння! Чекаємо на ваше повернення обов’язково в повному складі під прапорами України. Ми вдячні вам за те, що можемо радіти мирному небу та сонцю.
З Новим роком! Нехай він нарешті принесе усім нам довгоочікуваний мир!

Комментариев нет:

Отправить комментарий