понедельник, 11 января 2016 г.

Зустріч з обдарованою учнівською молоддю

Минулого тижня відбулася зустріч в. о. голови райдержадміністрації Валерія Радібеди і голови райради Павла Мірошниченка з обдарованою учнівською молоддю.


Це були діти, які досягли гарних показників у предметних олімпіадах, конкурсах обласного та всеукраїнського рівнів, успіхів у творчості, музиці та спорті. Окрім того, на зустріч були запрошені діти міста, батьки яких є учасниками антитерористичної операції на сході України та діти з сімей, які мають статус тимчасово переміщених.
Валерій Радібеда наголосив про недопустимість залишення поза увагою дітей, батьки яких брали участь в антитерористичній операції, а також дітей, які на собі відчули вплив страшного слова «війна» та разом з рідними стали вимушеними переселенцями.
З теплими та щирими вітаннями з Новим роком та Різдвом Христовим звернулись до присутніх секретар міськради Наталія Самойлова та представник райвійськкомату.
Діти отримали солодкі подарунки, придбані за підтримки райдержадміністрації, міськради, трудового колективу районного центру зайнятості та райвійськкомату.
Чудовим продовженням святкових новорічних заходів цього дня став показ театральної вистави в районному Будинку культури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий