понедельник, 25 января 2016 г.

Пожежі

За інформацією начальника пожежно-рятувальної частини Р.Силенка, 15 січня 2016 року о 15 год. 35 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання у господарчій будівлі в м.Щорс по вул. Лермонтова.
Горіла споруда розміром 3 х 4 м, стіни цегляні, покрівля шиферна, освітлення електричне, опалення пічне. Причина виникнення лиха - неправильне облаштування опалювальних печей та димарів. Вогнем пошкоджено 1 м стіни. Завдяки вчасному виявленню та оперативним діям професійних вогнеборців пожежу ліквідовано на початковій стадії розвитку за допомогою первинних засобів. (Простіше кажучи – залили водою).
Шановні мешканці району! Пожежно-рятувальна служба вкотре нагадує про неухильне дотримання вимог правил пожежної безпеки під час експлуатації печей і димарів.
А 18 січня о 19 год. 14 хв. на ПЗЧ ДПРЧ м.Щорс надійшло повідомлення про займання у житловому будинку в м.Щорс по вул.Пушкіна. Власник – 1967 року народження, тимчасово непрацюючий. Горів двоквартирний будинок розміром 12 х 7 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна, освітлення електричне, опалення пічне.
Причина виникнення лиха – неправильне облаштування системи печі й димаря. Вогнем пошкоджено 1,5 м стіни.
На гасіння залучався караул ДПРЧ м.Щорс. Завдяки вчасному виявленню пожежі, оперативним та вмілим діям вогнеборців її було ліквідовано на початковій стадії, врятовано житловий будинок.
До речі
За словами Р.Силенка, вже розпочато відбір кандидатів на вступ до Харківського національного університету цивільного захисту, Черкаського інституту пожежної безпеки, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Вінницького вищого профучилища ЛДУБЖД. Отримати більш детальну інформацію про ці навчальні закладі і умови вступу до них можна на відповідних сайтах, за телефонами місцевої ДПРЧ: 2-14-61, 2-14-60 або за адресою: м.Щорс, вул.Фрунзе (Вишнева),59.

Комментариев нет:

Отправить комментарий