суббота, 9 апреля 2011 г.

Весняний призов


Триває весняний призов юнаків на строкову військову службу. Ще у лютому районний військовий комісар Ю.М. Лесніца підписав відповідний наказ про початок призовної кампанії.
Поповн
ити лави Збройних сил повинні наші юні земляки 1993 року народження (а також ті  старшого віку, в яких закінчилася відстрочка).
З певних причин не всі молоді люди після отримання повістки прибули до райвійськкомату для проходження районної призовної комісії. Тих, що ухиляються від визначеного законодавством обов’язку, вже є 16 осіб. В якості прикладу можна згадати Р.В. Селезня та О.О. Бобровника (обидва - 1990 р.н.), які вже не перший рік ігнорують виклики до РВК.
Перша відправка призовників до армії призначена на 18 квітня, остання планується на третю декаду травня. Згідно з нарядом на службу в ЗСУ весною мають відправитися 25 юнаків зі Щорського району. Є всі підстави стверджувати, що цей весняний призов буде виконано.
Райвійськком Ю.М. Лесніца, коментуючи питання співпраці органів місцевого самоврядування з РВК, зауважив: на жаль, не всі сільради належним чином ставляться до цього напрямку роботи. (Проблеми є з Кучинівською, Рогізківською та Петрівською. Натомість очевидний конструктивізм демонструють Великощимельська, Тихоновицька, Гутостуденецька). Тому не втрачає актуальності потреба зміни ставлення окремих посадових осіб сільського самоврядування до процесу забезпечення призову громадян на строкову військову службу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий