воскресенье, 24 мая 2015 г.

Юнацький футбол

Завершилася обласна першість з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл. В останньому турі наші хлопці зіграли на виїзді з командами Чернігівського району. Вихованці як старшої (1998-99 рр.н.), так і молодшої (2000-2001 рр.н.) вікових груп здобули перемоги над своїми суперниками з однаковим рахунком – 2 : 0.
У підсумку цей сезон можна назвати дуже вдалим для щорських юних футболістів. Старші, набравши 23 очки, з різницею забитих і пропущених голів 25-5 посіли друге місце. (У лідерів-городнянців – 26 очок, у володарів ІІІ місця, представників Чернігівського району - 16, у команди з Куликівки – 10, з Ріпок – 9, з Березного – 3). А ось молодші доволі упевнено закріпили за собою найвищу сходинку турнірної таблиці. (У них – 25 очок, «по м’ячах» результат – 21–6). Після них розташувалися спортколективи Чернігівського району (24 очки), Городнянського (22), Куликівського (10), Ріпкинського (7) і Березного (0). У загальному ж заліку Щорська ДЮСШ виявилася безумовним лідером розіграшу в північній зоні. Тренери були задоволені діями своїх підопічних, назвавши найкращих тих, чий внесок у загальну перемогу став визначальним: В.Хоменко, А.Аквілов, С.Бежацький, О.Олещенко, О.Пономар, Д.Авраменко, Д.Пікус, Д.Литвиненко, Р.Паїн.
* * *
Минулої суботи в Щорсі відбулися два товариські матчі команди місцевої спортшколи з однолітками з Чернігова, які представляли СДЮШОР «Юність». У першій зустрічі господарі поля перемогли з рахунком 4 : 3, а в другій – поступилися (2 : 4).

Комментариев нет:

Отправить комментарий