воскресенье, 17 мая 2015 г.

Чим наше місто славиться? «Вітамінкою!»

Пам’ятаєте приказку: «Чим славне місто – тим і хвалиться!» Так ось, щорсівчани її напряму пов’язують із найпопулярнішим райцентрівським торговельним закладом – «Вітамінкою».
Туди відправляють ситненько перекусити гостей нашого міста, туди залюбки ходить обідати добряча частина земляків. Що не день, то все більше і більше.


А про незвичайні кулінарні здібності кухарів цього кафе, організаторський хист завідуючої Любові Теліман, вміння всього персоналу зустрічати й частувати гостинно, з теплою усмішкою на вустах складено цілі оповідки. Бо вони вміють не лише майстерно готувати і оформлювати страви, підбирати необхідний дизайн (приміром, надзвичайно гарно задекоровувати запечену рибу і весняні салати), а – що й казати! – вцілому створювати атмосферу віддушини, маленького щастя. І хай то весілля, випускний вечір, день народження чи будь-яка інша подія – у «Вітамінці» вам підберуть зал, підкажуть меню і обґрунтують до дрібниць, знайдуть необхідну для конкретного випадку родзинку.
Важлива деталь: ціни у «Вітамінці» - помірні, продукти – свіжі, якісні. Серед новацій – замовлення на дім, вчасна доставка, відмінне сервірування, дегустація. А ще колектив закладу вважає великим щастям готувати і дарувати свята для свого краю, його працьовитих людей, поліпшувати їм настрій, берегти час, полегшувати непросте життя.
Треба відзначити, що дивовижних рецептів у них – море. Тож залишається скористатися нагодою їх скуштувати. Телефонуйте (068) 3196898 (Л.С. Теліман) і від душі відпочивайте!
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий