четверг, 7 мая 2015 г.

«Енергетик» - чемпіон

Минулої суботи відбувся останній тур змагань з міні-футболу. «Снов» на останніх хвилинах матчу поступилася «ДЮСШ» (0 : 1), а представники ВПУЛГ і «Зірки» не з’явилися на спортмайданчику, тож їм зарахували технічні поразки з рахунком 0 : 3.


Цього сезону перемога в районній першості видалася для «Енергетика» воістину абсолютною і дійсно переконливою. Гравці цієї команди виграли усі шість матчів. Така серія – без поразок та нічиїх – викликала цілком заслужене визнання поміж уболівальників. Та й різниця забитих і пропущених голів (24-6) виглядає вельми промовисто. А якщо додати, що з трьох визнаних кращими футболістами на змаганнях двоє належать до складу «Енергетика» (гравець – Є.Заїзжай і голкіпер – Є.Шиш), то нинішній розіграш переможці запам’ятають надовго.
Друге місце першості закріпив за собою «Тайм», поступившись лише одного разу в очній зустрічі лідеру. Різниця забитих і пропущених голів у команди 29-10, її бомбардир Є.Буштрук відзначився тим, що 13 разів ставав автором взяття воріт суперників. Третє місце – у молодої команди «Освіта», четверте – у ще молодшої «ДЮСШ». З п’ятим результатом завершили свій виступ у першості «Снов», з шостим – «Зірка», з сьомим – ВПУЛГ. Призери змагань отримали від організаторів грамоти і медалі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий