понедельник, 25 мая 2015 г.

Ремонт доріг

Стан автомобільних доріг у Щорському районі загальновідомий і викликає цілком слушні нарікання з боку населення. Особливо проблемною є ситуація на шляхах між населеними пунктами. А показовою (у негативному значенні цього слова) є ділянка між Тур’єю і
Тихоновичами. Розмови про необхідність проведення її капітального ремонту тривають уже давно. Питання це вивчали і деякі депутати Верховної Ради, навіть обіцяли допомогти, але… Наразі ж наявних ресурсів вистачає хіба що латати подекуди ямки в асфальті.
Трохи детальніше цю тему «Промінь» попрохав прокоментувати начальника відділу комунального господарства райдержадміністрації О.Коротиша. За його словами, загалом площа доріг з твердим покриттям Щорсівщини – понад півтора мільйона квадратних метрів. При цьому пошкодження виявлені на 26 тисячах «квадратів». Відновити все у короткий термін – просто нереально. Нинішньої весни місцевий структурний підрозділ райавтодору виконав ямковий ремонт на площі 1,5 тис. кв. м. Зокрема – роботи проводилися на ділянці між Щорсом та Березним і на деяких інших. Процес не настільки масштабний, бо виділені державою кошти не покривають усіх потреб. Загалом за 4 місяці поточного року на утримання автошляхів району вдалося спрямувати 433,7 тис. грн. Проте вони витрачені не лише на асфальтування, а й на розчистку від снігу тощо… Існує перспектива, що цьогоріч фінансування робіт з ремонту доріг ще продовжиться і стан шляхової мережі району вдасться трохи поліпшити.

Комментариев нет:

Отправить комментарий