понедельник, 8 августа 2016 г.

Рок-фестиваль у Сновську відбудеться 13 серпня І стане ювілейним – уже п’ятим за ліком. Його назва лишається незмінною – „SnovSummerFest”, а статус знову буде всеукраїнським.

Як розповів „Променю” один з координаторів оргкомітету фестивалю Костянтин Зорко, цьогоріч до нашого міста приїдуть дев’ять музичних колективів з різних куточків України.
Місцева публіка і гості Сновська зможуть побачити, серед інших, вже їм відому групу „Моноліт” (Шостка), а ще – „Хайрівайпер”  і „Фран” з Києва, „Фантом” із м.Кам’янське (колишній Дніпродзержинськ). Особливо ж треба наголосити на тому, що планує виступити гурт „Мотор’ролла” з Хмельницького (на фото). Він вже може вважатися легендою вітчизняної рок-музики, його шлях – це понад двадцять років концертної діяльності й постійного  творчого пошуку. Саме тому нашим землякам  буде цікаво відвідати концерт, який  відбудеться 13 серпня під відкритим небом.  Місцем його проведення стане центральна площа. Початок – о 17-ій годині. Організаційні функції взяли на себе громадські активісти Костянтин Зорко та Ілля Грязнов і міськрада. Окремо слід наголосити, що на  фестивальну сцену вийде і місцевий колектив „The augestsummernight” у складі Яни Зорко, Олександра Єременка, Олександра Биховця, Наталії Вітушко і Валерія Сорокаліта.
Словом, як і завжди, фестиваль має вийти цікавим і подарувати шанувальникам  сучасної музики чимало приємних емоцій. А організатори сподіваються, що цей  захід наблизить на ще один крок той момент, коли можна буде вести мову про отримання статусу міжнародного. Адже  світова історія свідчить: інколи музичні революції починаються саме в маленьких містечках. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий