понедельник, 29 августа 2016 г.

Сновськ – наш дім

У день святкування 25-ї річниці Незалежності було підведено підсумки конкурсу з благоустрою «Сновськ – наш дім». Мета його - залучення підприємств, організацій, установ та мешканців до участі у спільній роботі з благоустрою міста, активізації заходів з озеленення та покращення санітарного стану будівель, прилеглих та дворових територій.



Міський голова Олександр Медведьов та секретар міськради Наталія Самойлова особисто вручили нагороди переможцям під час урочистостей в районному Будинку культури.
Результати конкурсу
Номінація «Краще підприємство/організація»: І місце - локомотивне депо (керівник В.Б.Зайончковський); ІІ місце - ВПУЛГ (Л.О.Дубина); ІІІ місце - РЕМ (М.А.Михалко). Подяку за участь оголошено ТОВ «МК-Добробут» та НВК «СЗНЗ І ст.-ДНЗ». Номінація «Краща торгова точка»: І місце - магазин-салон «Le Grand» (ФОП А.Гордійко); ІІ місце - магазин «Стройся» (ФОП О.Гончаренко); ІІІ місце - кафе «LOVE’ER» (ФОП В.Єрмоленко). Номінація «Краща оселя»: І місце – Віталій Лисич (вул. Юрія Костюченка, 49); ІІ місця – Валентина Жолобецька (вул. Б. Хмельницького,83) та Надія Петрик (вул. П.Комуни, 24); ІІІ місця – Олена Александренкова (вул. Миру, 89), Микола Ушак (вул. Миру, 87) та Наталія Соболь (вул. Калініна,53).
Фото Лариси МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий