понедельник, 29 августа 2016 г.

Нагороди і відзнаки

З нагоди 25-ої річниці Незалежності України пам`ятною медаллю нагороджений головний інженер-механік СТОВ «Щорсільгоспсервіс» М.П.Булденко. Він – мешканець Кучинівки. У молоді роки закінчив Ніжинський технікум механізації та електрифікації сільського господарства. Потім працював на інженерних та керівних посадах у місцевому об`єднанні «Сільгосптехніка». З 2002 року – на посаді заступника директора СТОВ «Щорссільгоспсервіс», а з 2007 по 2011 рр. – очолював це підприємство.
Нині Микола Петрович належить до числа тих аграріїв, які добре оволоділи сучасними методиками роботи. У господарства більше чотирьох тисяч гектарів орної землі, обробляється вона за енергозберігаючими технологіями. «Щорссільгоспсервіс» упевнено збільшує свій парк потужної техніки, демонструючи високу якість сільськогосподарського виробництва.
М.П.Булденка колеги знають як порядного, чесного, ініціативного спеціаліста. Він наполегливий, відповідальний і здатний до ухвалення оперативних рішень. У 2013 році був нагороджений «Знаком пошани»  департаменту агропромрозвитку облдержадміністрації».
* * *
У серпні портрет А.В.Туманової (на фото), головного бухгалтера ПСП «Яна плюс» - було розміщено на дошці пошани «Кращі керівники району». Її професійний стаж у сфері
бухгалтерії налічує 25 років. А в ПСП «Яна плюс» прийшла на роботу в 1998 році. Через п`ять років була призначена головним бухгалтером. Зарекомендувала себе як висококваліфікований спеціаліст і відповідальний працівник. Вона вправно забезпечує раціональне ведення бухгалтерського обліку і звітності на підприємстві. Вміло здійснює контроль за ощадливим використанням ресурсів. Сумлінно ставиться до службових обов`язків, послідовна і пунктуальна. У 2012 році була нагороджена грамотою в номінації «Кращий фахівець сільського господарства», а в 2015 році їй оголосив подяку голова облдержадміністрації В.Куліч.

Комментариев нет:

Отправить комментарий