вторник, 16 августа 2016 г.

Військова служба – це відкриті двері у самостійне життя

У цей непростий для України час звичайні хлопці та дівчата йдуть служити в армію, стають на заваді зухвалому агресору та боронять мир і спокій наших дітей. Керівництвом держави
постійно вживаються заходи щодо поліпшення умов проходження військової служби.
Військовослужбовцям ЗСУ за контрактом держава гарантує: стабільне грошове забезпечення (в розмірі від 7000 грн); додаткові виплати за умови проходження військової служби; одноразову матеріальну допомогу; виплату грошового забезпечення на оздоровлення; безоплатне щоденне одноразове харчування (обіди) та триразове під час несення служби в добовому наряді; п’ятиденний (40 год.) нормований робочий тиждень; безкоштовне медичне обслуговування у закладах МО України; безкоштовне речове забезпечення; професійне зростання; можливість безкоштовно здобувати цивільну вищу освіту у вищих військових навчальних закладах України; щорічну відпустку (від 30 до 45 діб); відпочинок у санаторіях МО України; під час проходження військової служби за контрактом військовослужбовці мають можливість взяти участь у миротворчих операціях або інших заходах міжнародного військового співробітництва; пенсійне забезпечення.
Військова служба може допомогти «стати на ноги» та відкрити двері у самостійне життя молодим людям, випускникам технікумів, училищ, тим людям, які шукають роботу, та тим, хто не хоче працювати на постійних підробітках за копійки. Служба у Збройних силах - це офіційне працевлаштування і можливість отримувати гідну зарплатню. Приходь на військову службу за контрактом - захисти своїх!
М.ХОМЧУК,
т.в.о. військового комісара Щорського РВК

Комментариев нет:

Отправить комментарий