вторник, 16 августа 2016 г.

Благодійність

На сесії обласної ради 20 липня депутати підтримали ініціативу громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» щодо надання благодійної допомоги сімям загиблих учасників АТО. Голова обласної ради Ігор Вдовенко звернувся до земляків з пропозицією взяти участь у зборі коштів із вищезгаданою метою.

Понад два роки в Україні триває війна. Вона продовжує забирати життя наших земляків. Матері втрачають синів, жінки – коханих, діти – батьків. На долю вже 150 родин з Чернігівщини випало це гірке випробування.
За ініціативи єдиного волонтерського центру, ГО «Ресурс» та ГО «Єдина родина Чернігівщини» 19-21 серпня в Чернігові відбудеться великомасштабний всеукраїнський захід: «Єдина родина України». Його мета – підтримати, познайомити та об’єднати сім`ї загиблих з усієї України.
Передбачається, що для участі у заході прибудуть близько чотирьохсот чоловік з різних куточків нашої держави. Після зустрічі, реєстрації та розселення їм буде запропоновано взяти участь у молебні та флешмобі на Красній площі Чернігова, переглянути концерт-реквієм в обласному театрі ім.Т.Г.Шевченка. Для 90 дітей – учасників заходу передбачено розважальну програму, відвідування атракціонів у міському парку культури та активний відпочинок на території ДЮСШ на березі Десни, катання на човнах. Планується ознайомлення гостей міста з історико-культурними пам`ятками Чернігова та прогулянка по Десні на катері «Казбек», вручення пам’ятних подарунків від громадських та державних організацій.
Просимо долучитися до цього благодійного заходу 20 серпня о 14-20 біля Катерининської церкви. Будемо вдячні за спонсорську допомогу. Реквізити організатора: ГО «Єдина родина Чернігівщини», ЄДРПО 40431906, МФО 353553, Чернігівське обласне управління акціонерного товариства «Ощадбанк», р/р 26005300039375. Або на картку «Приватбанку» 5457 0822 3437 1990.

Комментариев нет:

Отправить комментарий