пятница, 5 августа 2016 г.

Закріплені території по місту для прибирання


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
від 16 квітня 2014 року № 36
Про закріплення за приватними підприємцями, установами, організаціями та підприємствами м. Щорс території для прибирання, пам'яток архітектури, пам'ятників, пам'ятних знаків та місць поховань загиблих воїнів для належного їх утримання.

З метою організації благоустрою міста Щорс, поліпшення санітарно- екологічного стану місць загального користування, належного утримання пам’яток архітектури, пам'ятників, пам’ятних знаків, місць поховань загиблих воїнів, та залучення для вищезазначених цілей трудових і матеріально-технічних ресурсів підприємств, установ та організацій, керуючись положеннями Правил благоустрою міста Щорс, затверджених рішенням Щорської міської ради від 26.12.2012 року, пп. 7 п. «а» ст. 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Закріпити для прибирання та належного утримання за приватними підприємцями, установами, організаціями та підприємствами, незалежно від форм власності, території загального користування міста Щорс, пам’ятки архітектури, пам’ятники, пам’ятні знаки, місця поховань загиблих воїнів згідно-з, переліками (додатки № 1, № 2).
 2. Керівникам підприємств, установ та організацій, приватним підприємцям тримати на постійному контролі санітарно-екологічний стан власних, прилеглих та закріплених за ними територій, належний стан пам’яток архітектури, пам’ятників, пам’ятних знаків, місць поховань загиблих воїнів, забезпечувати вивезення зібраного сміття на сміттєзвалище власним транспортом або шляхом кооперації з суміжними по території прибирання підприємствами, установами та організаціями.
3.        Виконкому міської ради, інспекції з благоустрою м. Щорс здійснювати постійний контроль за дотриманням Правил благоустрою м. Щорс на закріплених територіях.
4.     Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови міської ради Харченка В.М.
Заступник голови міськвиконкому Олег Ясенчук

ЩОРСЬКА МІСЬКА РАДА 
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
від 17 грудня 2014 року № 120
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 36 від 16.04.2014року «Про закріплення за приватними підприємцями, установами, організаціями та підприємствами м. Щорс території для прибирання, пам’яток архітектури, пам ’ятників, пам`ятних знаків та місць поховань загиблих воїнів для належного їх утримання».
Провівши аналіз виконання положень рішення виконавчого комітету № 36 від 16.04.2014 року, врахувавши пропозиції Інспекції з благоустрою м. Щорс, з метою оптимізації спільних зусиль міської ради, КП «Щорська ЖЕД», суб’єктів господарювання і жителів міста по прибиранню вулиць та полшшежяо санітарно-екологічного стану місць загального користування, та з метою раціонального використання трудових і матеріально-технічних ресурсів підприємств, установ та організацій, керуючись положеннями Правил благоустрою міста Щорс, затверджених рішенням Щорської міської ради від 26.12.2012 року, п.п 7, п. «а», ст. 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:
1.     Внести зміни до рішення виконавчого комітету № 36 від 16.04.2014 року доповнивши його пунктом 2 такого змісту:
Встановити для суб’єктів господарської діяльності та населення міста єдиний день для прибирання закріплених і прилеглих територій загального користування (^вулиць) та для вивезення зібраного сміття:
-     Центральна частина міста - перший та третій четвер кожного місяця;
-     Залінійна частини міста - другий та четвертий четвер кожного місяця, в зв’язку з чим пункти 2 та 3 даного рішення вважати пунктами 3 та 4.
2.    Внести зміни в графу 2 рядків 70, 71 додатку № 1 до рішення виконавчого комітету № 36 від 16.04.2014 року помінявши місцями назви підприємств, виконавців робіт на закріплених територіях.
3.    Внести зміни в рядок 21 додатку № 2 до рішення виконавчого комітету № 36 від 16.04.2014 року виключивши з графи 4 слова «Цех електрозв’язку».
4.   Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Харченко В.М. та Інспекцію з благоустрою м. Щорс.
Міський голова Роман Зуб 







Комментариев нет:

Отправить комментарий