понедельник, 29 августа 2016 г.

Свято нашої гордості, свято наших сердець

Зранку 24 серпня над містом майорів український прапор. У найвищій точці, на 30-метровій трубі у центрі Сновська. Як і два роки тому, знову знайшовся відчайдух, який здійснив дійсно хоробрий вчинок на знак пошани до національної символіки й піднявся на неймовірну висоту…















А погода того дня видалася «не дуже». Дехто з організаторів святкувань у райцентрі навіть надумав скасувати ходу у вишиванках. Проте людей не злякали краплі дощу й вони все зходилися і зходилися на анонсоване у газеті місце зібрання. І врешті-решт районне керівництво вирішило: ході бути! І хоча подекуди під парасольками, але колона наших земляків, вбраних у національний барвистий одяг, з гарним настроєм рушила до головної міської площі. Разом з ними йшли учасники бойових дій на сході України, музиканти оркестру, військовослужбовці, прикордонники.
У районному Будинку культури розпочалися офіційні збори. Спільні Почесні грамоти райдержадміністрації та райради були вручені командиру відділення державної пожежно-рятувальної частини Д.О.Кислому, начальнику відділу культури РДА Н.М.Добненко, керівнику танцювального колективу «Ягідки» С.М.Горбатович. Почесні грамоти райдержадміністрації отримали учасники антитерористичної операції В.В.Павленко, М.В.Хомчук, електромонтер РЕМ С.О.Аніщенко, підприємець В.М.Герасименко, науковий співробітник ММК «Лісоград» Д.С.Дрозд, а подяки голови РДА оголошено електромонтеру РЕМ Р.В.Єрмоленку та інструктору цеху поштового зв`язку О.А.Приходько. Почесними грамотами райради відзначено учасників АТО О.В.Липку, А.О.Мягкого, А.О.Булденка, оператора комп`ютерного набору редакції газети «Промінь» В.М.Апецько. Грамотами міськради нагороджено начальника міського відділення поштового зв`язку Л.М.Клименко, працівників райвійськкомату С.В.Самусенка та О.С.Скорого.
Олег МІРОШНИЧЕНКО
Фото автора та Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий