четверг, 18 августа 2016 г.

Рок-акорд серпневої ночі





Дев’ять  музичних колективів, близько двох тисяч глядачів і море позитивних вражень – таким став V рок-фестиваль „Snov Summer Fest”, що був проведений у Сновську 13 серпня.
Концерт на центральній площі міста розпочався о 17-ій годині й завершився далеко за північ. Потужне відлуння рок-музики розносилося ген далеко, сягаючи аж навколишніх сіл. А в епіцентрі фестивалю вирувало вечірнє життя. Поміж публіки домінувала молодь і підлітки, але  вистачало і людей старшого  віку. Зрештою, рок-музика подобається представникам різних поколінь. Комусь більше, комусь менше, але подобається.
Надзвичайно прихильно та емоційно зустріли на сцені фестивалю групу „Моноліт” з Шостки (Сумська область). А напрочуд оригінальний стиль  продемонстрував київський колектив FRAM, поєднавши сучасні музичні інструменти з волинкою. Це додало трошки духу середньовіччя в загальну  атмосферу  свята. Безумовно, „бомбою”  став виступ  відомого рок-гурту Мотор’ролла. Професійність, творчий підхід і справжній рок-драйв – ось чим запам’яталися виконавці з Хмельницького.
На такому фоні цілком гідно виглядали музики зі Сновська, об’єднані в „The augest summer night”.
Протягом  концерту слухачі могли знайти  собі до вподоби пісню будь-якого  стилю та напрямку: давню або сучасну,  давно „відшліфовану” відомими рок-групами, або нещодавно створену. Були  й елементи файєр-шоу.  Оцінюючи  згодом свої враження, багато хто хвалив якість світла і звуку. А причетні до організації фестивалю висловлювали  пропозицію, щоб міськрада придбала сцену для проведення  подібних заходів у майбутньому. Як додав у коментарі працівник районного Будинку  культури  Слава Колодочкін: „У нашому місті поганих концертів не буває. На півночі Чернігівської  області Сновськ вийшов на чільні позиції в проведенні такого роду масових заходів. Рівень рок-фестивалю „Snov Summer Fest” однозначно високий, причому  він має очевидний потенціал надалі досягти міжнародного рівня. А наші земляки належним чином це оцінять і підтримають”.
Воно й справді: головне – щоб люди були задоволені. Єдина лише ремарка до фестивалю  - поведінка окремих глядачів. Їм треба навчитися не бити об асфальт свої пляшки від пива та інших напоїв. Подібний вияв шаленства навряд чи сприяє формуванню позитивного іміджу цього  дійства.
Фото з соціальної мережі ВК

Комментариев нет:

Отправить комментарий