вторник, 22 июня 2021 г.

СПОРТ

 Легка атлетика 

Минулого тижня до Чернігова на чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат прибуло більше трьохсот спортсменів з 21 громади нашого краю.

Сновщину представляли 9 бігунів дитячо-юнацької спортивної школи. Є.Кульгейко посів ІІ місце в забігу на 1500 м і IV – на 800. Р.Ломонос на стометрівці покращив особистий рекорд (12,6 сек.). Б.Скорий продемонстрував  хороший результат у стрибку в довжину (5 м 13 см).

Вільна боротьба 

Чернігів 12 червня став місцем проведення чемпіонату області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004-2006 рр.н. Поміж 60 учасників за перемогу змагалися і 8 спортсменів зі Сновської громади. Г.Россол у ваговій категорії  до 35 кг успішно здолав опір п’ятьох суперників і здобув І місце.  У А.Голова  (до 35 кг) – ІІІ місце, Р.Дворника (до 38 кг) – І, Н.Труса (до 45 кг) – ІІ, К.Савинського (до 48 кг) – І, Д.Мороза (до 60 кг) – І, Р.Коржавіна (до 71 кг) – І. Вікторія Терещенко (до 45 кг) не мала суперниць жіночої статі, тож боролася з хлопцями і записала до свого активу ІІІ місце. 

Футбол

У черговому турі чемпіонату Городнянщини  «Ветеран» у виїзному матчі проти «Дібровного» поступився з рахунком 1:2. А «Тайм» теж на виїзді програв команді з села Куликівка (1:4).

У рамках чемпіонату Корюківського району «Тайм» зіграв у гостях в Понорниці й зазнав поразки (1:4) від тамтешнього футбольного  клубу.

Ветеранський футбол 

Представники Сновська взяли участь у товариському турнірі, який відбувся в селі Куликівка Городнянської громади. (Вік учасників – понад 45 років). Наша команда програла господарям  поля (1:3), а зустріч з одеситами звела внічию (0:0).

Комментариев нет:

Отправить комментарий