четверг, 2 июня 2016 г.

Весела подорож у «Хустинкове містечко»

Поки на залінійній частині міста 1 червня відкривали довгоочікуваний дитячий майданчик, у центрі біля РБК працівники культури запросили малечу у веселу подорож «Хустинковим містечком».
Учасники колективу "Ягідки"


Колектив "Світлячок"

Витавка малюнків "Кімната моєї мрії" (організатор - магазин "Меблі для всіх").

Конкурс малюнків на асфальті

Співає "Світлячок"

Переможниця конкурсу від магазину "Меблі для всі" - Софія Мартиненко, 9 років.
На свято прийшло дуже багато дітей разом з рідними, вчителями, вихователями…  Дитячі зразкові колективи «Ягідки» і «Світлячок» дарували присутнім танці й пісні. Ведучі заходу грали з дітьми в ігри, розповіли про історію хустинок. Діти захоплено малювали їх на асфальті  і навіть імпровізували, зробивши з хусток костюми. Наприкінці заходу були вручені подарунки за найкращі малюнки учасникам конкурсу «Кімната моєї мрії» від магазину «Меблі для всіх», приуроченого до Дня захисту дітей. Головним переможцем в ньому стала Софія Мартиненко, учениця 3-го класу ЗОШ №2, яка отримала пуф. А яке ж дитяче свято без солодощів?!! Їх на майданчику було вдосталь для всіх учасників, які надав благочинний церков району УПЦ МП отця Павла.
Погода в перший день літа розщедрилася на сонечко, мабуть, від того, що було стільки дитячих усмішок. Нехай же над дітьми буде завжди лише таке чисте мирне небо!

Комментариев нет:

Отправить комментарий