пятница, 17 июня 2016 г.

Запах свіжого асфальту

Минулого тижня у нашому місті знову можна було побачити техніку Менського шляхо-ремонтного підприємства. Запах свіжого асфальту відчувався на кількох вулицях, де саме «латалися дірки» у дорожньому покритті. Детальніше про це „Променю” розповів заступник міського голови С.В. Силенок.

- У цьому році за кошти міського бюджету заплановано провести як ямковий, так і капітальний ремонт асфальтового покриття деяких вулиць. Угоду про виконання робіт укладено з Менським дорожнім ремонтно-будівельним управлінням №82. (Також розглядається варіант, щоб частину замовлення розмістити і у місцевих шляховиків).
Отже, у травні після комплексу підготовчих  робіт розпочався ямковий ремонт центральної площі міста і автомобільного шляхопроводу через залізничну колію. Кошторис виконання  цих робіт склав понад шістдесят тисяч гривень. (Було використано дві вантажівки асфальтно-бетонної суміші). Надалі, вже у червні, увагу  приділили ділянці вулиці 30 років Перемоги (від колишнього ПМК-215 до заводу продтоварів), вулиці Залізничній (від маленького базарчика і майже до залізничного переїзду), вулиці Некрасова (біля старого кладовища) та вулиці 1-го Травня. Загалом на це пішло більш як 42 тонни асфальту. Планується, що наприкінці червня шляховики знову прибудуть до Сновська з фрезою і розпочнуть підготовку поверхні доріг по вулицях Партизанська і  Свободи (колишня Червоноармійська).
Як-то кажуть, аби лише з погодою потім пощастило і дощів не було. Також цьогоріч міськрада має намір капітально відремонтувати дорогу, яка з’єднує основну частину міста з мікрорайоном Носівка (від кафе „Едельвейс” до закритого кладовища). Ще є надія на збільшення розміру доходів міського бюджету за підсумками першого півріччя, завдяки чому певну частину суми перевиконання сесія міськради може спрямувати на додатковий ямковий ремонт доріг по інших вулицях міста. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий