вторник, 7 июня 2016 г.

Зелену стрічку нового дитячого майданчика перерізав Ігор Вдовенко




У малечі повинно бути щасливе дитинство, і за це відповідаємо ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав є і повинні залишатися нашими життєвими пріоритетами. І це не просто гасло, це те, що давно зрозуміли десятки дорослих тьоть і дядь нашого краю, відомі вихідці з нього. Голова обласної ради Ігор Вдовенко, обласний депутат Григорій Божок, міський голова Олександр Медведьов, очільник Щорського лісового господарства Олександр Скороход, громадські активістки і просто чарівні жіночки Наталія Григорова й Алла Панчошна, члени колективу НВК та інші (кожен по-своєму добре!), об’єднавши свої зусилля, перетворили донедавно занедбану територію, що поблизу завмерлого „Едему”, в територію казкового раю.
Наразі там красується новозбудований дитячий гральний майданчик. В урочистій обстановці його відкрили 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей. Подивитися на очікуване дійство приїхали перші керівники Сновщини, прийшло багато мам, бабусь і татусів з прилеглих і віддалених будинків. Здавалося, що у цю мить кожне маленьке  сердечко було зігріте любов’ю й теплом, що кожен дорослий відчував себе в дитинстві, насиченому враженнями і  відкриттями.
А у вітальному слові найпочеснішого гостя І.С. Вдовенка відчувалася радість за зроблене і виконані перед виборцями обіцянки, надія на те, що у нас будуватимуться нові й нові подібні майданчики, що влада і громада  об’єднуватимуть старання заради майбутнього прийдешніх поколінь. І тоді  маленькі громадяни виростуть достойними людьми й стануть гордістю  української нації.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора 

Комментариев нет:

Отправить комментарий