четверг, 16 июня 2016 г.

Юнацький футбол

В останньому турі першості області серед ДЮСШ наші юні футболісти зіграли на виїзді проти команд з Березного. Вихованці старшої групи перемогли своїх суперників з рахунком 7 : 0, а молодшої – 3 : 0. У підсумку старші посіли у своїй підгрупі північної зони розіграшу ІІ місце, молодші – ІІІ.


* * *
Нещодавно троє вихованців нашої спортшколи долучилися до команди з Бобровиці й вирушили на традиційний турнір у Львів. (Вік учасників – 10 років). Змагання відбулися на базі відомого футбольного клубу „Карпати”. Їх учасниками стали вісім команд з різних обласних центрів України (виняток становили лише „міжрайонна збірна Бобровиця – Сновськ” і колектив із закарпатського райцентру Великий Березний). Організатори турніру утворили дві підгрупи. Нашим землякам дісталися в суперники команди „Вінниця” (їм вони поступилися – 0 : 3), „Рух” зі Львова (програли з рахунком 1 : 2, хоча по ходу матчу вели 1 : 0 і лише за останні 4 хвилини до фінального свистка пропустили два голи у свої ворота) і „Львів” (його вони переграли – 1 : 0). Надалі у матчі за 7-8 місця футболісти з Чернігівщини здобули перемогу над „Хмельницьким” – 2 : 0 і зустрілися з „Івано-Франківськом”, щоб вирішити долю 5 і 6 місць. Основний час зустрічі завершився внічию (0 : 0), а в серії пенальті фортуна усміхнулася франківчанам (3 : 1).
На змагання команду супроводжував тренер ДЮСШ Р.Грицюк. Він, ділячись своїми враженнями, розповів, що участь підлітків у подібних змаганнях є важливим досвідом і фактором зростання їхньої спортивної майстерності. Наступного року для участі у львівському турнірі планується укомплектувати команду лише футболістами зі Сновська. Звісна річ, якщо допоможуть місцеві спонсори. Зрештою, спілкуючись з тренерами з інших областей, можна пересвідчитися: там спонсорська допомога для розвитку юнацького футболу надходить у набагато більшому обсязі. І подібне ставлення до спорту гідне наслідування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий