воскресенье, 12 июня 2016 г.

Ми вже не на Щорсівщині, ми – на Сновщині!






Сьомого червня відбулася шоста  позачергова сесія районної ради 7 скликання. З двадцяти шести діючих депутатів на неї прибули  вісімнадцять. Працювали чітко, злагоджено, без зайвих запитань і голослівних гасел. Головував на сесії очільник самоврядної гілки  району Павло Мірошниченко.  У роботі зібрання брав участь голова райдержадміністрації Валерій Радібеда.Сесія розглянула звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року, представила який заступник начальника фінансового відділу Ліна Савченко. Розширену інформацію з цього питання читачі вже мали змогу прочитати у попередньому номері  в трактації нашої журналістки.  Додам лише одне: за великим набором цифр по доходах та видатках стоїть суттєва робота багатьох структур, намагання  усіх гілок влади району щось змінювати, чогось досягати.
Наступні питання, а саме „Про перейменування районної ради”, „Про внесення змін до рішень районної ради”, немов чіплялися  одне за одне, бо виникли, як наслідок прийнятого  закону „Про декомунізацію”. Питання стали просто історичними, адже передбачали документальну зміну назви нашої ради. Віднині вона не Щорська, а Сновська, і взагалі, як значиться у пункті четвертому відповідного рішення, слова „Щорс”, „Щорська” в усіх відмінках відтепер треба буде змінити на слова „Сновськ”, „Сновська”, відповідно.
Наступний пункт рішення рекомендував підприємствам, закладам, установам, організаціям всіх форм  власності,  фізичним особам-підприємцям, які зареєстровані та вчиняють свою діяльність на території району, вжити заходів щодо приведення у відповідність  документів, вивісок, печаток тощо.
Ось так, шановні!  Сподіваюся,  що в найближчих номерах  ми опублікуємо повний варіант даного рішення – обов’язкового до виконання.  А поки що – до роботи на Сновщині, краї з мальовничою природою і трудоголіками-людьми.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий