вторник, 7 июня 2016 г.

У Нових Боровичах

Ось і настав довгоочікуваний час для школярів Новоборовицького навчального закладу, як і для всіх учнів в Україні,  – в минулу п’ятницю для них пролунав останній дзвоник.  Для десятьох одинадцятикласників школи він сповістив про закінчення навчання і про початок
дорослого життя. Попереду екзамени в дев`ятикласників. Можливо, цього літа хтось з них теж попрощається з рідною школою, вступивши до інших навчальних закладів.
- Приємно, що серед наших випускників є срібна медалістка - Світлана Камишна, - говорить директор Лідія Логвиненко.  – Ще 10 учнів школи закінчили навчальний рік з похвальними листами, а 37 дітей отримали нагороди за активну участь в різних олімпіадах, спортивних змаганнях, конкурсах.
Присутні на святі побажали дітям гарно відпочити і приступити з новими силами до занять, щоб здобути ще більше успіхів у новому навчальному році. Випускникам теплі напутні слова виголосили директор школи, батьки та класний керівник Олена Ісаченко, перша вчителька, молодші учні. На святкову лінійку завітав до навчального закладу директор районного центру соціальних служб для сім'Ї, дітей та молоді Валерій Мохнєв.
Квіти, вірші, пісні, усміхнені обличчя і в той же час сльози на очах у випускників та їхніх батьків… Це все залишилось  позаду. Попереду дітей чекає  радість літнього відпочинку  (до речі, вже працює для 60 учнів Новоборовицької школи пришкільний табір), а випускників  -  чисте полотно життєвих шляхів.
А 30 червня, як повідомила вихователь Світлана Литвин, своїх маленьких випускників проводжав і Новоборовицький дитячий садок. Нагадаємо, що з квітня школа і дитсадок у селі об`єднані в один навчальний заклад «Новоборовицький НВК І-ІІІ ст. ЗНЗ-ДНЗ».
Лариса МАРТИНЕНКО
Фото Віталія Вовка
та Світлани ЛИТВИН

Комментариев нет:

Отправить комментарий