воскресенье, 12 июня 2016 г.

Вільна боротьба, шахи, шашки

4 червня у Ніжині відбувся турнір з вільної боротьби на кубок Олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені серед юнаків 2003-2005 р.н. У змаганнях взяли участь більше 130 чоловік – з Чернігівської, Сумської, Полтавської, Київської областей та Києва. Всього 14 команд. Змагалися з ними і вихованці Щорської ДЮСШ „Колос” тренера-викладача А.З. Косевича.


Перше місце (у ваговій категорії 38 кг) посів Олег Салата та Андрій Козік (у ваговій категорії 53 кг). Роман Коржавін (у ваговій категорії 42 кг) та Денис Лайко (у ваговій категорії 63 кг) зайняли треті місця. У підсумку команда Сновщини посіла друге загально-командне місце. На першому - м.Ніжин, на третьому – спортсмени з Києва.
Поїздка спортсменів на змагання відбулася завдяки спортивного клубу „Витязь”.
Переможцям змагань було дуже приємно отримати нагородження від самої олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені.
Також цього дня у обласному центрі відбувся чемпіонат Чернігівської обласної організації ФСТ „Колос” з активних шахів серед чоловіків. Участь у змаганнях взяли 18 учасників. Серед них і гордість нашого району Олександр Степанович Жерденко, який, не дивлячись на свій вік, продовжує брати активну участь у змаганнях і радувати своїми досягненнями. У змаганнях з шахів О.С. Жерденко посів п’яте місце, з чим ми його і вітаємо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий