пятница, 17 июня 2016 г.

Хороший колектив – запорука стабільної роботи

У переддень професійного свята саме таку думку висловив головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги В.В. Тарасюк.
- Мережа районного центру ПМСД складається з однієї міської і п’яти  сільських лікарських амбулаторій, 26 фельдшерських  та фельдшерсько-акушерських  пунктів. Наш колектив (а це – більше сотні працюючих) опікується здоров’ям населення як у Сновську, так і по селах. Без
перебільшення можна сказати, що наше головне надбання – це  професійні та кваліфіковані кадри, люди, які присвятили себе роботі у медичній галузі. Передовсім, хочу згадати педіатра Г.В. Іванову, котра нещодавно пішла на заслужений відпочинок, а перед цим понад півстоліття віддала медицині. Її професійність,  людяність та відданість справі добре відомі як колегам, так і землякам.  Вона є справжнім прикладом для наслідування молодому поколінню лікарів. До речі, цього літа лави колективу міської амбулаторії поповнить новий фахівець, лікар загальної практики сімейної медицини А.І. Базиль. (У неї вже закінчився  період інтернатури).
Професійне свято є чудовою  нагодою розповісти про тих медпрацівників, які заслужили на подяку не лише з боку людей, а й з боку органів державної влади та місцевого самоврядування. Спільну Почесну грамоту райдержадміністрації та райради отримала  заступник головного лікаря центру ПСМД О.І.Шарпан. Почесною грамотою райдержадміністрації нагороджено сімейного лікаря А.Ф. Королецького, Почесною грамотою райради – Г.Є. Стеченко, грамотою міськради – сімейного лікаря  А.М. Лопугу (на фото)
і медсестру Н.В. Сліденко. Також обов’язково слід відзначити  надзвичайно ефективну роботу керівників сільських лікарських амбулаторій: у Рогізках – Л.Г. Бодяк і Нових Боровичах – А.А. Породько.  Вони – фельдшери, але фактично працюють на лікарських посадах. Добре виконує свої обов’язки молодий спеціаліст, завідуюча Іванівським фельдшерським пунктом А.В. Циганок. Взагалі я задоволений роботою нашого колективу, тож хочу побажати всім добра, миру, щирої людської вдячності й успіхів у нашій нелегкій, але надзвичайно важливій роботі. Хороший колектив – запорука стабільної роботи
У переддень професійного свята саме таку думку висловив головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги В.В. Тарасюк.
- Мережа районного центру ПМСД складається з однієї міської і п’яти  сільських лікарських амбулаторій, 26 фельдшерських  та фельдшерсько-акушерських  пунктів. Наш колектив (а це – більше сотні працюючих) опікується здоров’ям населення як у Сновську, так і по селах. Без перебільшення можна сказати, що наше головне надбання – це  професійні та кваліфіковані кадри, люди, які присвятили себе роботі у медичній галузі. Передовсім, хочу згадати педіатра Г.В. Іванову, котра нещодавно пішла на заслужений відпочинок, а перед цим понад півстоліття віддала медицині. Її професійність,  людяність та відданість справі добре відомі як колегам, так і землякам.  Вона є справжнім прикладом для наслідування молодому поколінню лікарів. До речі, цього літа лави колективу міської амбулаторії поповнить новий фахівець, лікар загальної практики сімейної медицини А.І. Базиль. (У неї вже закінчився  період інтернатури).
Професійне свято є чудовою  нагодою розповісти про тих медпрацівників, які заслужили на подяку не лише з боку людей, а й з боку органів державної влади та місцевого самоврядування. Спільну Почесну грамоту райдержадміністрації та райради отримала  заступник головного лікаря центру ПСМД О.І.Шарпан. Почесною грамотою райдержадміністрації нагороджено сімейного лікаря А.Ф. Королецького, Почесною грамотою райради – Г.Є. Стеченко, грамотою міськради – сімейного лікаря  А.М. Лопугу (на фото) і медсестру Н.В. Сліденко. Також обов’язково слід відзначити  надзвичайно ефективну роботу керівників сільських лікарських амбулаторій: у Рогізках – Л.Г. Бодяк і Нових Боровичах – А.А. Породько.  Вони – фельдшери, але фактично працюють на лікарських посадах. Добре виконує свої обов’язки молодий спеціаліст, завідуюча Іванівським фельдшерським пунктом А.В. Циганок. Взагалі я задоволений роботою нашого колективу, тож хочу побажати всім добра, миру, щирої людської вдячності й успіхів у нашій нелегкій, але надзвичайно важливій роботі. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий