четверг, 23 июня 2016 г.

З вірою у світле й добре майбуття

Кожна дитина - це свій окремий неповторний світ, світ сподівань, надій і мрій. Батьки і лікарі дають їй енергію, посилають любов до життя, стремління до прекрасного, бажання змінити світ на краще.
Дитячий лікар К.М. Цуприк – одна з тих медичних працівників, яка випромінює яскраву, ліричну, життєдайну високість.


Завжди відзначається витримкою, глибинним проникненням в історію хвороби кожного свого пацієнта, новими ідеалами й сміливим підходом до методів боротьби з існуючими недугами. Вона щиро вірить у вічне майбутнє обраної професії. І ця віра надає їй нових імпульсів до пізнання й осмислення як існуючих, так і новітніх тенденцій у медичній галузі.
Її найбільші радості – робота, сім’я, успіхи сина і доньки, наша мила Сновська земля. І хоч Катерина Миколаївна народилася на півночі Росії, серцем давно приросла до України, рідної Тур’ї. Саме там зі своїм чоловіком Володимиром Олексійовичем (до речі, він також лікар за фахом) звили затишне гніздечко і продовжують залишати добрі справи, надавати сільчанам і містянам незобхідну допомогу.
Складно перелічити, скільком хлопчакам і дівчаткам повернула вона щасливі усмішки, скількох поставила на ноги, нагородила відчуттям здоров’я і захищеності.
Наразі Катерина Миколаївна - улюблена друга дитяча мама – продовжує трудитися в прекрасному колективі нашої ЦРЛ, вивчаючи досвід інших колег, останні розробки національної і зарубіжної медицини, слідкуючи за розвитком, інноваціями цілої світової системи охорони здоров’я. І тому поправу займає провідне місце в оцінці своєї діяльності: їй вірять, їй телефонують вдень і вночі, до неї на прийом завжди величезні черги...
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий