четверг, 16 июня 2016 г.

Свято пісні в Іванівці

Чудову гру акордеона, дзвінкі голоси, народні пісні та дотепний гумор подарували мешканцям мальовничої Іванівки талановиті учасники улюбленого хору „Спадщина”.





Своєрідним заспівом програми концерту стали кращі пісні минулих років, українські шлягери, де проникливо виказувалась любов до Батьківщини, демонструвався непідробний артистизм.
У переповненому залі сільського клубу було багато людей, які підтримували цей виступ щирими оплесками, активною участю у підспівуванні та підтанцьовуванні. Все виглядало цілком природньо, і здавалося, що на сцену нарешті попросилося все пережите і перемучене в душі, що там вигравало саме національне відродження, здатне продовжувати віку, додавати сили й снаги.
Цей півторагодинний концерт промайнув так швидко, що люди навіть не встигли отямитися і збагнути: вже фінал! Полишати клуб (натоплений дровами, щоб повітря вологим не здавалося, і святково прибраний завідуючою Валентиною Моцар) ніхто не збирався. І самодіяльні митці продовжували виступати і виступати.
Великі трударі в Іванівні і Софіївці від усього серця зичили їм нових життєдайних планів, завзяття, нових привітних музичних номерів. Просили приїжджати ще і ще.
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий