четверг, 16 июня 2016 г.

Наші випускники – наша гордість

У нинішньому році навчальні заклади району закінчили 130 одинадцятикласників. Серед них, як повідомили нам у відділі освіти РДА, - 8 медалістів.
«Золото» отримали Ірина Єрмоленко (ЗОШ №1) та сестри Вікторія і Марія Мохнюк (гімназія). «Срібло» – у Вікторії Герасименко (ЗОШ №1), Дмитра Самойлова (ЗОШ №2), Романа Луданіка (гімназія), Світлани Камишної (с.Нові Боровичі) та Дарини Петрик (с.Кучинівка). Екзамени з української мови і літератури, історії та математики випускники здавали у формі ЗНО (тобто не у своїх школах, і за участю чужих викладачів). Тож приємно, що учні не лише з міських шкіл отримали високі результати.
Приміром, Дарина Петрик набрала 183 бали з української мови, це «11» в атестаті. Нині вже позаду випускний вечір і всі іспити.


Дівчина, не зважаючи на те, що більше тяжіє до математики, дуже творча особистість: закінчила з відзнакою музичну школу, перемагала на різних районних олімпіадах, брала участь у конкурсах (вже починаючи з 3-го класу) «Чисті роси»,«Замість ялинки – святковий букет» та інших. На запитання, ким бачить себе в майбутньому, Дарина відповіла: «Хочу обрати педагогічну ниву, як моя бабуся».
Світлана Камишна з української мови в атестаті має «12» (набрала 190 балів).


«Зараз, нарешті після всіх екзаменів, - говорить дівчина, - у мене з’явився час на відпочинок і улюблене заняття - читаю Стівена Кінга». Ще серед її захоплень – фотографія. Світлана любить точні науки, здавала ЗНО з фізики. Планує обрати навчання у вишах, пов’язане з комп’ютерними технологіями.
Тож успіху всім випускникам і світлої дороги в доросле життя!
Лариса
МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий