пятница, 1 августа 2014 г.

Футбол

На стадіони Щорсівщини у липні повернувся великий футбол. Великий – у розумінні тому, що грають спортсмени вже на полях більших, ніж у міні-футболі. До змагань вирішили стати чотири команди. Як розповіла «Променю» начальник відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Авдєєнко, окрім двох щорських спортколективів – «Тайму» і «Колійника» - заявки подали «Аматор» з Тур’ї та «Колос» з Петрівки.


Отже, три тури першого кола розіграшу вже позаду. У стартових матчах петрівський «Колос» удома обіграв з рахунком 4 : 3 «Тайм». (Щоправда, переможені висловили чіткі нарікання на якість суддівства й характер самої гри). Тур’янці ж – теж на своєму полі – з очевидною перевагою (6 : 0) «розібралися» з «Колійником». Черговий раунд відзначився розгромом «Колійника» у зустрічі з «Таймом» - 0 : 9. У свою чергу «Аматор», заохочений «домашніми стінами», теж без проблем здолав опір «Колоса» - 5 : 0. У наступному турі «Колійник» у Щорсі програв «Колосу» (1 : 2), а «Аматор» доволі несподівано здобув перемогу над «Таймом» - 4 : 2.
Друге ж коло чемпіонату вийшло доволі щедрим на напружену боротьбу за призові місця. «Колійник» у Щорсі поступився «Аматору» з Тур`ї (0:1), хоча тур`янці могли б виграти і з набагато більшим рахунком. Просто, попри явну перевагу на полі, їм явно не щастило. «Тайм» переміг у матчі з «Колосом» - 3:2.

Комментариев нет:

Отправить комментарий