среда, 13 августа 2014 г.

РІШЕННЯ (двадцять четверта сесія шостого скликання)


ЩОРСЬКА РАЙОННА  РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



8 серпня 2014 року

         м.Щорс



 Про внесення змін до рішення районної ради
«Про районну Програму надання матеріальної
 допомоги громадянам, які опинилися у складних
 життєвих обставинах на 2012-2015 роки»
 від 22 червня 2012 року
        


         Розглянувши подання районної державної адміністрації щодо внесення змін до рішення районної ради «Про районну Програму надання матеріальної допомоги громадянам, які опинились у складних життєвих обставинах  на 2012-2015 роки» від 22 червня 2012 року, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 червня 2014 року  №558-р «Питання соціального забезпечення громадян України, які переміщаються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції»  та з метою соціального забезпечення вищезазначеної категорії громадян, які прибули до Щорського району, враховуючи рекомендації постійних комісій з питань бюджету та соціально-економічного розвитку району, гуманітарної сфери, соціального захисту населення, сім’ї та молоді, керуючись п. 16 частини 1 ст. 43 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада                   в и р і ш и л а:

1.     Пункт 4 розділу ІІІ Завдання Програми викласти в новій редакції :
«Надавати одноразову матеріальну допомогу сім’ям переселенців з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які прибули до Шорського району. »
2.     Внести зміни до Положення про надання матеріальної допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах, а саме:
-         Абзац перший викласти в новій редакції  «Основним завданням програми по наданню матеріальної допомоги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах (далі - програма) є надання грошової допомоги працездатним особам, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним малозабезпеченим сім’ям, переселенцям з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які гостро її потребують у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем.»
-         Абзац п’ятий викласти в новій редакції «Переселенцям з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які прибули до Шорського району і які потребують медичного лікування (при наявність медичної довідки), матеріальна допомога надається в розмірі від 200 до 1000 грн. незалежно від середньомісячного сукупного доходу на кожного члена сім’ї за попередні 6 місяців.»
-         Абзац шостий викласти в новій редакції «В окремих випадках сума допомоги працездатним особам, пенсіонерам та інвалідам може бути збільшена до 1500 грн. при наявності аргументованих документів (квитанції про оплату операції, акт відповідних органів про пожежу, пограбування тощо) незалежно від середньомісячного сукупного доходу на кожного члена сім’ї за попередні 6 місяців»

2.     Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку району, гуманітарної сфери, соціального захисту населення, сім’ї та молоді.




Голова районної ради                                                                            І. Г. Орда
        








Комментариев нет:

Отправить комментарий