пятница, 8 августа 2014 г.

Люди віддають часточку душі


Оголошена районною організацією Спілки жінок України (спільно з радою ветеранів і райорганізацією ТОВ «Червоний Хрест») акція по збору продуктів харчування для української армії триває. Приємно констатувати: і жінки Щорсівщини, і чоловіки охоче відгукнулися на цей заклик, і вже добряче завалили своїми внесками кабінет Людмили Кравець, голови ветеранської організації.

На прохання редакції вона веде спеціальний журнал, в якому записує прізвища всіх, хто несе і везе консервацію, макарони, сало… Сьогодні ми публікуємо прізвища тих людей (усіх назвати важко, але ми будемо продовжувати друкувати їхні імена), хто вже зробив перший крок і поділився не лише частинкою свого краму, але й частинкою душі. Приміром, Аркадій Натаріус (стоїть на консультативному обліку в українському посольстві як громадянин України, а проживає в Ізраїлі), випадково дізнавшись про акцію, відразу долучився до неї – виділив хоч і невеличку суму - зате від серця. Зазначив, що теж хоче миру Ізраїлю, і своїй рідній Кучинівці, і всім жителям України.
Цього хочуть і чепелівці Валентина Тітова й Альона Наумочкіна, котрі зі своїми трьома подружками невтомно збирають для солдатиків варення і компоти, іншу консервацію. Підтримати акцію згодилися й чи не усі підприємці м’ясного павільйону (Наталія Сухомлин, Валентина Чистілова, Олена Ющенко, Тетяна Чигренець, Олена Ушак, Тетяна Костюченко, Олена Левченко, Сергій Кухаренко та інші), щорсівчани Олена Ващенко, Олена Конавченко, Крістіна Гладченко, Алла Кононович, Сергій Штомпель, Людмила Циганок, Михайло Волокушин, Микола Бистревський, Надія Савостійко, Тетяна Анікеєнко, Лідія Сенченко, Тетяна Маслова, Яна Дорошенко, Олена Тополь, Олег Білоконь, Олег Ротозій, Володимир Атаманюк, Анатолій Дорошенко (с.Займище) та інші.
Не відмовили у підтримці й обласні депутати Олександр Веселий та Григорій Божок, підприємець Володимир Кусий. А наша землячка Анна Білоконь дала продукції аж на 500 гривень!
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото Леоніда ШЛОМИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий