вторник, 26 августа 2014 г.

Голова райдержадміністрації Павло МІРОШНИЧЕНКО: «Я вірю в завтрашній день рідної держави»

Дорогі земляки!
Щиро вітаю вас з 23-річницею Незалежності нашої держави. Це не просто день народження країни. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Процес державотворення незупинний. І сьогодні саме від нас залежить, в якій державі будуть жити наші діти й онуки. Спираючись на основу, закладену нашими батьками й дідами, ми будуємо фундамент для нових поколінь.


Незважаючи на непросту ситуацію в країні, я вірю – Україна – є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава не лише в контексті Констиуції України, а й реаліях сьогодення. І наші військовослужбовці, які саме зараз знаходяться на сході України, не лише проявляють свій патріотизм і відстоюють свої переконання, а саме доводять всій світовій спільноті, що Україна – це не лише територіально окрема країна, а духовно і морально є самостійною зі своїм баченням розвитку, своєю ментальністю та незалежністю.
Навіть, попри те, що наразі гостро стоїть питанням економії бюджетних коштів, хочеться згадати про такі здобутки в районі. У сільскому господарстві ми маємо збільшення посівних площ, реалізуються такі інвестиційні проекти як створення виробничої інфраструктури зі зберігання та переробки сільськогосподарської продукції на базі ВАТ «ЩЕМЗ» (ПСП «Прогрес»), продовження будівництва елеватора у с.Камка Щорського району (ТОВ «Яна плюс»), реконструкція існуючої КЗС в зерносушильний комплекс в с.Хотуничі (ПСП «Прогрес»), будівництво зернового складу з зерносушаркою (ПП «Імпульс»). Саме такі позитивні зрушення дадуть змогу додатково забезпечити населення району роботою, а це за попередніми підрахунками - 108 робочих місць. Також не варто забувати й про забезпечення місцевих бюджетів новими надходженнями – податками.
До речі, з початку реалізації проектів вже створено 34 нових робочі місця.
Також хочу подякувати усім представникам торгівельної галузі, людям, представникам сфери малого бізнесу, за виправданий кредит довіри, постійний пошук в роботі.
Не варто забувати й про підростаюче покоління. Цього літа у три зміни діяв районний табір «Дружба», де оздоровлено 381 дитину.
У цей непростий час ні районна влада, ні його мешканці не залишились осторонь проблем мобілізованих військовослужбовців, членів їх сімей та осіб, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення зони антитерористичної операції. До органів виконавчої влади району та громадських організацій звернулось за допомогою 66 осіб. Словом, зроблено багато, а ще, напевне, більше нерозв’язаного, нез’ясованого, яке з допомогою кожного керівника, кожної людини нам вдасться розв’язати.
Ми живемо у таких красивих місцях, з такими небайдужими земляками, що просто приречені на успіх і добро. Разом ми зможемо дати лад не лише у власному дворі та районі, а й в усій країні. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця - як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.
У цей святковий день я бажаю здоров’я кожному із вас, добра, віри, благополуччя в родинах і довгих років життя. Україні потрібні ваші руки, ваш талант, ваш патріотизм, ваше вміння жити на українській землі та бути українцями!
Зі святом вас!

Комментариев нет:

Отправить комментарий