воскресенье, 31 августа 2014 г.

Відчайдушний вчинок – на славу Україні

На світанку 24 серпня, перед святкуванням Дня незалежності, хтось із наших земляків наважився на відчайдушний вчинок: піднявся на сорокаметрову трубу котельні, яка
розташована в центрі Щорса, й закріпив на верхівці український національний прапор. Підйом зовнішніми металевими приступками, та ще й на таку висоту – для цього потрібна неабияка сміливість. (Хто сходив хоча б на оглядові пожежні вежі в лісництвах – той підтвердить.) Тепер над містом майорить державний стяг, який видно навіть з околиць.
Як з`ясувалося згодом, вчинити цю акцію сміливця надихнув приклад українських патріотів, які нещодавно прикрасили нашою символікою дві височенні будівлі у Москві. І цим ще раз було підтверджено: ми здатні зробити все, навіть те, про що деякі інші можуть лише мріяти. І саме тому Україна обов`язково переможе!
Виконав задумане 53-річний мешканець міста Володимир Свириденко. (Прапор надав його приятель Геннадій Мудрицький). За словами ініціатора, зробив він це о 6-ій ранку. До того ж ще й сфотографував Щорс з висоти пташиного польоту, а знімки виклав у соціальній мережі Фейсбук. До речі, Володимир Свириденко є автором цікавої добірки фото рідного міста з найвищих точок спостереження.
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий