пятница, 8 августа 2014 г.

Колодязь у національних кольорах

Останнім часом усе більше з’являється скрізь української символіки. Державні прапори майорять не тільки на державних установах, а й на домівках, автомобілях. Фарбують у жовто-сині кольори паркани, в`їзні знаки перед містами і селами, такого ж кольору стрічки носить на сумочках молодь.
Одними з перших у районі пофарбували в кольори українського прапора перила мосту та в`їзний знак у с.Нові Боровичі. Ініціатором цього стала сільська рада.
А ще в селі з’явився колодязь з тризубом і калиною. Cільрада виділила шалівку на ремонт, мешканці Посьолка (так по-місцевому називають цю частину села) заходилися упорядковувати громадську криницю. Коли діло дійшло до фарбування, якось одразу виникла ідея зробити колодязь жовто-блакитним. Згодом на ньому з`явився ще й тризуб, потім калина, а поряд ще й жовто-блакитні клумби. Над облаштуванням патріотичного куточка на Посьолку в Нових Боровичах працювали всі – і чоловіки, і жінки, і діти. Тепер сюди ходять не тільки по воду місцеві мешканці, а й гості села заїжджають помилуватися рукотворною красою і сфотографуватися на пам`ять.
Неподалік на цій же вулиці на телевізійних антенах будинку майорять українські прапори...
Фото Лариси МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий